Afbeelding

Bibliotheek Hoogezand helpt bij online belastingaangifte

Algemeen

HOOGEZAND – De bibliotheek in Hoogezand biedt in maart en april hulp bij de online belastingaangifte. Iedereen met een vraag is welkom.

Iedereen die hulp kan gebruiken bij de belastingaangifte via de computer, kan in maart en april terecht bij het belastingspreekuur in de bibliotheek. Voor mensen die zelf aangifte willen doen maar niet beschikken over een computer met internet, biedt de bibliotheek gratis beveiligd computer- en internetgebruik.

Hulp bij de online belastingaangifte en het gebruik van computerfaciliteiten zijn gratis en voor iedereen, ook voor mensen die geen lid zijn van de bibliotheek. In de bibliotheek in Hoogezand zijn er op de volgende data gratis belastingspreekuren.

Dinsdagmiddag 13.00 tot 16.00 uur: op 7, 14, 21, 28 maart en 4, 11, 18 en 25 april. Verder ook op de donderdagavond van 17.00 tot 20.00 uur op 31 maart en 28 april.

Er moet wel even een afspraak worden gemaakt bij de balie van de bibliotheek of via de klantenservice: 088-5061900.

Dankzij een samenwerking tussen de Belastingdienst en de Koninklijke Bibliotheek (KB) biedt Biblionet Groningen in bijna alle Groningse bibliotheken gratis digivaardigheidscursussen aan voor mensen die moeite hebben met de digitale overheid, en dus ook in Hoogezand.