Plaats een Regionaaltje in de krant!

Iets kopen of verkopen, hulp aanbieden of vragen? Te huur of te koop? (Bijna) alles kunt u kwijt in een Regionaaltje in De Regiokrant. Particulieren die iets te koop aanbieden kunnen één keer per week een gratis Regionaaltje plaatsen. Regionaaltjes in andere rubrieken en bedrijfsmatige Regionaaltjes dienen te worden betaald.

Stuur uw Regionaaltje voor vrijdag 12.00 uur in, dan weet u zeker dat u op tijd bent voor de krant van de week daarop.
Vergeet niet ook uw telefoonnummer te noemen in uw tekst!

Betaalde Regionaaltjes kosten voor de eerste drie regels in de krant (elk maximaal 24 karakters) € 3,75 exclusief 21% btw. Elke volgende regel kost € 0,75 exclusief btw.
(€ 4,54 / € 0,91 inclusief btw.).

De Regiokrant behoudt zich het recht voor uw inzending te wijzigen, in te korten of in zijn geheel te weigeren. Regionaaltjes voor de rubriek Kennismaking zijn welkom, erotiek wordt niet geplaatst. Een gratis Regionaaltje bestaat uit maximaal 4 krantenregels van elk maximaal 24 karakters. Mensen die een gratis Regionaaltje willen opgeven moeten wonen in het verspreidingsgebied van De Regiokrant. Regionaaltjes voor rommelmarktspullen, een zolderopruiming, hele inboedels, onroerend goed, auto's, caravans, etc. zijn niet gratis. Bij twijfel kunt u altijd vooraf even informeren of wij een Regionaaltje al dan niet gratis opnemen.

Uw naam:

Straat + huisnummer:

Postcode:

Woonplaats:

E-mailadres:

Telefoonnummer:

Kies een rubriek:

Tekst voor uw Regionaaltje:

Opmerkingen (optioneel):