Drukte bij de testdagen bij Floris Fietsen.
Drukte bij de testdagen bij Floris Fietsen.

Drukke dagen bij Floris Fietsen tijdens testen van e-bikes

Algemeen

HOOGEZAND - Bij Floris Fietsen aan de Meint Veningastraat 83 in Hoogezand werden afgelopen week opstap- en testdagen gehouden van elektrische fietsen en werd een e-driewieler geïntroduceerd die kan worden gemaakt van de eigen e-bike.

Er stond bij Floris Fietsen een grote voorraad e-bikes klaar. ,,Vandaag testen is morgen al fietsen’’, aldus eigenaar Floris van Soldt bij de start van de opstap- en testdagen.

De dagen zijn een groot succes geworden. ,,Zelfs de gemeente Midden-Groningen was aanwezig om het te komen bekijken. Een grote groep mensen heeft de fietsen getest, waarbij veel van deze mensen versteld stonden van hoe simpel het eigenlijk is om op een elektrische fiets te stappen. Ook hadden wij een paar voorbeelden staan van het Tworby-systeem. Dit systeem is ideaal voor de mensen die zich instabiel voelen op hun eigen fiets. Om wel gebruik te kunnen blijven maken van hun eigen fiets kunnen wij het Tworby-systeem erop zetten. Dat zorgt ervoor dat je achter twee wielen krijgt in plaats van één, wat de stabiliteit natuurlijk behoorlijk bevordert’’, aldus Floris van Soldt.

Van Soldt vervolgt: ,,Hierdoor kunnen de mensen hun eigen vertrouwde fiets blijven gebruiken zonder bang zijn om met hun fiets te vallen. Een voorbeeld van het Tworby-systeem hebben wij uiteraard nog staan en die kan natuurlijk altijd vrijblijvend geprobeerd worden. Ook staat ons personeel altijd klaar om u te assisteren bij de aanschaf van een normale e-bike.”