Het team van Floris Fietsen voor het nieuwe e-bikemerk Qwic.
Het team van Floris Fietsen voor het nieuwe e-bikemerk Qwic.

Winterbeurten en acties bij Floris Fietsen in Hoogezand

Algemeen

HOOGEZAND - Bij Floris Fietsen aan de Meint Veningastraat 83 in Hoogezand zijn ze helemaal klaar voor de herfst en winter. 

Zo is er nu de winterbeurt voor de fiets, waarbij alle vitale onderdelen worden nagekeken en de fiets weer helemaal winterklaar wordt gemaakt. ,,Dat voorkomt ergernis achteraf.”

En dat geldt ook voor de elektrische fietsen, waarbij onder andere de accu wordt nagekeken. En met een speciale waterafstotende behandeling wordt ervoor gezorgd dat er geen vocht bij de elektrische delen komt. En het maakt daarbij niet uit waar de fiets is gekocht, of wat voor merk het is.

Het team van Floris Fietsen is kortgeleden uitgebreid met een nieuwe allround medewerker, Collin, met ruim tien jaar ervaring in de rijwielbranche. Grotere drukte en een stijgend klantenbestand maakten uitbreiding van het personeelsbestand nodig.

Behalve een nieuw personeelslid is er ook een nieuw fietsenmerk bijgekomen bij Floris Fietsen: Qwic. Met ter introductie nu - in plaats van twee jaar - maar liefst vijf jaar fabrieksgarantie op deze e-bikes. En een andere actie: tot eind november wordt een korting gegeven van 50 procent op het upgraden van een accu.

De gratis haal- en brengservice van Floris Fietsen blijft ook van kracht. Wie meer wil weten of een afspraak wil maken kan bellen met telefoonnummer 0598-853367.