De bestuursleden van Stichting Samenkomen: Ayan Ali, Margreet Lindeman en Bahja Mohamed.
De bestuursleden van Stichting Samenkomen: Ayan Ali, Margreet Lindeman en Bahja Mohamed.

Stichting Samenkomen viert 5-jarig best

Algemeen

HOOGEZAND – Stichting Samenkomen in Hoogezand viert op zaterdag 18 Februari haar 5-jarig bestaan.

Het feest wordt vanaf 14.00 uur gehouden in het Activiteitencentrum voor Surinamers en Antillianen, Suranti, aan de Laan van de Sport 5 in Hoogezand. Iedereen is welkom op deze feestelijke dag met onder andere muziek van allround-DJ Marcel, een multicultureel buffet verzorgd door de dames van Stichting Samenkomen, popcorn en schminken voor de kinderen. De toegang en het eten zijn gratis, drinken is voor eigen rekening en kan alleen contant aan de bar betaald worden.

Stichting Samenkomen organiseert koffieochtenden, naailessen en Nederlandse les in het activiteitencentrum. Daarnaast is er een amateurtoneelgroep waar sketches worden gemaakt over maatschappelijke onderwerpen. Dat gebeurt vaak in samenwerking met externe organisaties zoals het Kielzog, de gemeente Midden-Groningen, en anderen. Het gaat goed met de stichting, want het bestuur zegt dat de activiteiten drukker worden bezocht dan ooit. ,,Wij zijn nog op zoek naar extra vrijwilligers om ons te ondersteunen bij onze activiteiten. Via het BWRI worden er ook mensen naar ons toegestuurd om vrijwilligerswerk bij ons te doen’’, aldus de bestuursleden.

Voor meer informatie kunnen belangstellenden contact opnemen via stichting.samenkomen@hotmail.com of kijken op de Facebookpagina.