Afbeelding

Piratenkoor Voorwaarts Voorwaarts houdt rommelmarkt

Algemeen

HOOGEZAND - Piratenkoor Voorwaarts Voorwaarts houdt op zaterdag 24 september voor de zesde keer een rommelmarkt voor garagebedrijf Hartman aan de Hoofdstraat in Hoogezand.

Om 9.00 uur wordt de markt geopend. Naast veel elektrische apparatuur en andere artikelen hebben de piraten de hand weten te leggen op prachtige kopjes en schotels die voor een prikkie van de hand worden gedaan.

Nadat dirigent Harm Op ‘t Holt maanden geleden na een periode van 5 jaar afscheid had genomen van het koor heeft het bestuur Klaas van der Woude, geboren en getogen in Harkstede, gevraagd het stokje over te nemen. Van der Woude heeft de leiding bij een aantal koren, waaronder De Raaitvinken uit Harkstede. Aangezien hij op de woensdagavond om de veertien dagen ook een ander koor dirigeert werd aanvankelijk overeengekomen om het eerst voor een periode van een aantal maanden te gaan doen. Dat heeft nu geleid tot een definitieve aanstelling voor eenmaal per veertien dagen. De overige repetities in Het Brandpunt in Sappemeer worden geleid door de leden Jakob Klooster en Ronald Munneke.