De stadsbus en buurtbus van Stichting Stadsvervoer HS rijden vanaf morgen weer.
De stadsbus en buurtbus van Stichting Stadsvervoer HS rijden vanaf morgen weer.

Stichting Stadsvervoer HS hervat busdiensten in M-G

Algemeen

HOOGEZAND - Naar aanleiding van de versoepeling van de coronamaatregelen die het kabinet vrijdag heeft aangekondigd, heeft het bestuur van Stichting Stadsvervoer HS besloten om beide buslijnen in de gemeente Midden-Groningen met ingang van maandag 17 januari weer te hervatten. 

Dit betekent dat passagiers in Hoogezand en Sappemeer weer gebruik kunnen maken van Stadsbuslijn 515, die door een zeer groot deel van Hoogezand en Sappemeer rijdt. Ook Buurtbuslijn 516, die start vanaf het Medisch Centrum aan de Erasmusweg in Hoogezand en via Jumbo Pleiaden, Martenshoek, Foxhol, Kolham en Scharmer naar eindbestemming Harkstede rijdt, is vanaf morgen weer actief.

Dat er behoefte is aan de twee buslijnen van Stichting Stadsvervoer HS, bleek de afgelopen tijd wel uit de vele telefoontjes van passagiers met de vraag wanneer de diensten zouden worden hervat.

Een overzicht van de vertrektijden van Stadsbuslijn 515 en Buurtbuslijn 516 is te vinden op www.stadsvervoerhs.nl. Men kan ook bellen naar 06-23904204.

Het bestuur van Stichting Stadsvervoer HS en de vrijwillige chauffeurs zijn blij dat ze vanaf maandag hun diensten weer kunnen aanbieden aan de passagiers.