Afbeelding

Opa en Oma-actie Speelgoedbank Amalia groot succes

Algemeen

HOOGEZAND – De Opa en Oma-actie die in mei is gehouden door Speelgoedbank Amalia in Hoogezand, was een groot succes. Tijdens de actie konden opa’s en oma’s in de hele maand gratis speelgoed halen voor hun kleinkinderen.

In verband met de hoge inflatie wilde Speelgoedbank Amalia iets terugdoen voor mensen met een kleine portemonnee. Daarom werden er in mei aan opa en oma cadeaus wegegeven. ,,Logeren bij oma en opa is voor de kinderen altijd leuk en dit gebeurt natuurlijk vaak in de zomervakantie. Nu konden de oma’s en opa’s ook nog zorgen voor mooi speelgoed, zodat het logeren extra fijn was. Zomaar, omdat de kleinkinderen het verdienen”, laat de organisatie weten.

,,In deze tijd met veel prijsverhogingen schiet het kopen van speelgoed er nog wel eens bij in. Er is hiervoor geen financiële ruimte meer, vandaar dat Speelgoedbank Amalia deze speelgoed-actie heeft gehouden. Vanwege het succes is de actie zelfs verlengd met nog een maand.” Speelgoedbank Amalia is van plan de ‘Opa en Oma-actie’ ook volgend jaar weer te organiseren.

Speelgoedbank Amalia is een winkel zonder kassa en geeft kinderen in bijstandsgezinnen gratis goed speel- en spelmateriaal zodat ook zij naar hartenlust kunnen spelen. Meer informatie is te vinden op www.speelgoedbank-amalia.nl.