Afbeelding

PLUS geeft clubs en verenigingen steuntje in de rug

Algemeen

SCHILDWOLDE - PLUS staat midden in de maatschappij en levert hier graag een positieve bijdrage aan. Na een jaar vol maatregelen en beperkingen organiseert de supermarkt dit najaar een unieke spaaractie om het verenigingsleven in Nederland een steuntje in de rug te geven. Clubs en verenigingen kunnen zich hiervoor aanmelden bij hun lokale PLUS-supermarkt.

Van zondag 5 september tot zaterdag 13 november kunnen klanten van PLUS sponsorpunten sparen voor de club of vereniging in hun buurt. Deze sponsorpunten zijn geld waard. De deelnemende clubs en verenigingen mogen het bedrag dat door klanten van PLUS bij elkaar gespaard is naar eigen inzicht besteden. Bijvoorbeeld voor de aanschaf van materialen, onderhoud van het clubhuis of een ledenactiviteit. Clubs en verenigingen in Nederland die een steuntje in de rug kunnen gebruiken en mee willen doen aan deze unieke spaaractie kunnen zich aanmelden bij hun lokale PLUS-supermarkt.

Van voetbalclub tot fanfare en alles daartussen: iedere club of vereniging in Nederland mag meedoen. Alle PLUS-ondernemers verspreid over het land dragen deze actie een warm hart toe.