Johan en Lewiena Donkerbroek in hun vernieuwde speelgoedzaak Intertoys in Hoogezand.
Johan en Lewiena Donkerbroek in hun vernieuwde speelgoedzaak Intertoys in Hoogezand.

Intertoys in Hoogezand na metamorfose heropend

Algemeen

HOOGEZAND – Vernieuwend, frisse kleuren en licht, heel licht. Speelgoedzaak Intertoys aan de Hoofdstraat 223 in Hoogezand heeft na een interne vernieuwing een complete metamorfose ondergaan.

,,De hele winkel, 350 vierkante meter, is vernieuwd. Een nieuwe stijl, helemaal Intertoys 2024, nieuwe verlichting, een nieuwe vloer, een groot, deels vernieuwd assortiment en mooie grote stickers op de wanden’’, vertelt eigenaar Johan Donkerbroek, die de zaak samen met echtgenote Lewiena runt. De grote moderne stickers sieren de wanden van de hele winkel en daarboven staat aangegeven wat er in dat deel van de speelgoedzaak is te vinden. Voor elke leeftijd en elke kinderwens is er een ruim assortiment voor handen. De Hoogezandse Intertoys bestaat al sinds 1970. ,,In 2006 hebben wij het van onze schoonouders overgenomen en het is nog steeds hartstikke leuk. We doen het met veel plezier en vinden het contact met de klant een belangrijk deel van ons werk’’, aldus Donkerbroek. 

Er zijn diverse heropeningsaanbiedingen die nog gelden tot en met vrijdag 24 april. Ook zijn er cadeautjes, zoals een gratis big shopper bij besteding vanaf 15 euro en een gratis noppenbal bij besteding vanaf 25 euro. Voor alle acties geldt: op is op.