Afbeelding

Tworby-testdag bij Floris Fietsen in Hoogezand

Algemeen

HOOGEZAND - Een groot deel van de Nederlanders heeft fietsen als hobby en is tevens in het bezit van een elektrische fiets. Fietsen is voor veel mensen belangrijk om lekker in beweging te blijven. 

Uit onderzoek is echter gebleken dat het aantal (eenzijdige) fietsongevallen fors is toegenomen. Op- en afstappen is niet voor iedereen vanzelfsprekend, waardoor steeds meer mensen er voor kiezen om hun bestaande fiets om te laten bouwen tot een stabiele driewielfiets. Op deze manier kan men de fiets behouden waar men zo aan is gehecht en tegelijkertijd toch veilig op pad en lekker zelfstandig in beweging blijven. 

Bij Floris Fietsen in Hoogezand heeft men veel ervaring met aangepast fietsen. De fietsenzaak is dealer van de unieke Tworby-ombouwmodule die het mogelijk maakt om van vrijwel elke tweewieler een stabiele driewieler te maken. In samenwerking met Floris Fietsen wordt daarom op donderdag 25 april van 14.00 tot 17.00 uur een Tworby-testdag georganiseerd. Bezoekers hebben de mogelijkheid om een proefrit te maken onder professionele begeleiding, voor koffie en thee wordt gezorgd. Op afspraak kan men overigens altijd bij Floris Fietsen terecht om de mogelijkheden te bespreken voor de ombouw van de fiets en een proefrit te maken op de demofiets.