Van links naar rechts de prijswinnaars Vera Blaak, Krijn Bodewes, Jens Nieborg en Bart de Ruiter.
Van links naar rechts de prijswinnaars Vera Blaak, Krijn Bodewes, Jens Nieborg en Bart de Ruiter.

Geslaagde voorjaarsactie HS ‘88 met nieuw record

Algemeen

HOOGEZAND - De leden van voetbalvereniging HS ’88 in Hoogezand, en met name de jeugdleden, hebben zich flink ingespannen voor de jaarlijkse voorjaarsactie  

Het resultaat daarvan is dat er maar liefst 1576 broden en koeken zijn verkocht door de leden, een nieuw record. De actie is in samenwerking met sponsor Bakker Meijer gehouden. Dit jaar kon voor het eerst via de QR-code besteld en betaald worden en hier is veelvuldig gebruik van gemaakt. Heel veel leden hebben zich ingezet voor de actie, waardoor een geweldig resultaat is bereikt. De opbrengst van de voorjaarsactie is daardoor 2.300 euro. 

De leden die de meeste broden en koeken hebben verkocht zijn even in het zonnetje gezet: Vera Blaak, Krijn Bodewes, Jens Nieborg en Bart de Ruiter. Zij hebben elk tussen de 47 en 68 broden en koeken verkocht. Naast de persoonlijke prijzen is er ook een teamprijs beschikbaar gesteld. Deze gaat naar HS ‘88 Jo8-2, wat concreet betekent dat ze na de wedstrijd gratis patat krijgen in de kantine. HS ’88 kan terug zien op een geslaagde actie.