Afbeelding

Voorjaarsactie HS ’88 gestart

Algemeen

HOOGEZAND - De traditionele brood- en koekactie van voetbalvereniging HS ‘88 is weer gestart en duurt tot zondag 17 maart. Dit jaar worden de producten geleverd door Bakker Meijer uit Hoogezand. 

De vier producten zijn zorgvuldig gekozen door Kor Meijer en de PR-commissie van HS ’88: een Kukelbrood, een speciaal paasbrood met kaneel en chocola, een overheerlijk suikerbrood, een notenkoek en een krentenbrood. Dit jaar kan er online besteld worden door middel van een QR-code. De organisatie hoopt het hiermee voor leden en sympathisanten makkelijker te maken en de cash geldstroom te verminderen. 

HS ’88 heeft de laatste jaren een behoorlijke reputatie opgebouwd als het gaat om acties. Het geld zal dit jaar gebruikt worden voor de jeugdafdeling, G-voetbal en materialen. Alle leden krijgen een verkooplijst met aan de voorkant alle producten in full-colour met de QR-code, zodat de kopers kunnen zien wat zij kopen en makkelijk online kunnen bestellen. De producten worden in de week voor Pasen geleverd vanaf zaterdag 23 maart. De uitgifte vindt in de kantine plaats, waar de verkopers hun bestelling kunnen ophalen. De mensen die zelf online hebben besteld kunnen die dag hun bestelling ophalen tussen 9.00 tot 16.00 uur.