Wethouder Hoesen knipt het lint door en opent de nieuw vestiging van MF in Hoogezand.
Wethouder Hoesen knipt het lint door en opent de nieuw vestiging van MF in Hoogezand.

MF Uitzendbureau opent nieuwe vestiging in Hoogezand

Algemeen

HOOGEZAND – MF Uitzendbureau heeft vrijdagmiddag een nieuwe vestiging geopend aan de Kerkstraat in Hoogezand.  

MF Uitzendbureau is gevestigd in het voormalige pand van de Rabobank, op de hoek van de Kerkstraat met de Tussenhof. De verhuizing naar deze nieuwe, grotere locatie is een logisch gevolg van de jarenlange groei van de oudste vestiging van de regionale uitzender. 

In 1978 startte MF Uitzendbureau op een zolderkamertje aan de Hoofdstraat: eerst vanuit een voormalig woonhuis en enkele maanden later vanuit de vestiging op nummer 195-197 werden de eerste uitzendkrachten persoonlijk naar het werk gebracht. In 45 jaar tijd groeide de vestiging uit tot een begrip in Hoogezand. ‘Wil je werken in Hoogezand en omstreken, dan loop je bij MF binnen’. Mede daardoor groeide de vestiging spreekwoordelijk uit z’n jasje en is er gezocht naar een grotere, geschikte locatie in Hoogezand. Vestigingsmanager Danielle Russchen is blij met de nieuwe plek. ,,In ons nieuwe pand aan de Kerkstraat kunnen we doorgroeien. We hebben er meer ruimte om te werken en kunnen medewerkers en opdrachtgevers beter ontvangen. Daarnaast zijn we nog steeds goed vindbaar en bereikbaar, we zitten slechts een kilometer verder dan waar we eerst zaten.’’

De officiële opening van het nieuwe pand vond vrijdagmiddag plaats door wethouder Annemiek Hoesen van onder meer Economische Zaken. ,,Met 5400 ondernemers zijn er in deze gemeente heel veel kansen, ook voor de gemeente, en we zijn ook bijzonder trots op het midden- en kleinbedrijf. We doen het als gemeente helemaal niet zo gek en zijn een geliefde vestigingsplaats, hoewel we niet zoveel vrije kavels meer hebben’’, aldus Hoesen.