Voorafgaand aan de wedstrijd werd een gezamenlijke warming-up gedaan. (foto: Alena Moedt)
Voorafgaand aan de wedstrijd werd een gezamenlijke warming-up gedaan. (foto: Alena Moedt)

Nieuwe clubkampioenen bij FGV

Algemeen

FOXHOL - De clubkampioenschappen van turnvereniging FGV uit Foxhol hebben een groot aantal nieuwe clubkampioenen opgeleverd. 

De clubkampioenschappen waren in twee wedstrijden opgesplitst. Zo hadden de jongste deelnemers  en turnsters die nog niet zo heel lang bij de vereniging zitten in de ochtenduren een wedstrijd en oudere deelnemers, inclusief de wedstrijdturnsters, kwamen ‘s middags in actie. De opkomst van het publiek was groot en familieleden konden volop genieten van de kunsten van de turnsters.

In de ochtendgroep werd op twee niveaus geturnd: recreatief 7 en recreatief 5. Op niveau R7 ging de winst naar Elina Smit, voor Maria Sarkisian en Amirah Tika. Op niveau R5 was Haily Hut de beste en bleef daarmee Lynn de Vries en Silke de Vries voor. In de middaggroep waren er meerdere niveaus: middenbouw, recreatief niveau 6, wedstrijdniveau 6, niveau 5, bovenbouw niveau recreatief H, niveau H en niveau G.  

Op niveau 6 pakte Jasmijn Hammenga de eerste plaats, Vajen Koumans werd tweede en Fay Hofkamp en Stacy Toco eindigden samen als derde. Bij wedstrijdniveau 6 won Lynn Fenijn, Isis Entjes en Alina Dikkema werden respectievelijk tweede en derde. Fleur Meijering kwam als sterkte uit de bus op niveau 5, voor Chelsey Hut en Kirsten Gomes. Danique Dontje won de wedstrijd op niveau recreatief H, voor Nikita de Groot en Annewil Reinders en op niveau H werd Anouk Schippers eerste, gevolgd door Renna Wolfert en Cato Klunder. Op niveau G tot slot won Marlou van Otterloo, op slechts 0,1 punt gevolgd door haar tweelingzus Jesline van Otterloo. Derde werd Cindy van der Meij.