De bezoekers krijgen uitleg over de werkzaamheden in de fabriek van Hydro Extrusion Hoogezand. (foto: Bert Verver)
De bezoekers krijgen uitleg over de werkzaamheden in de fabriek van Hydro Extrusion Hoogezand. (foto: Bert Verver)

Sponsoren HS ’88 bezoeken Hydro Extrusion Hoogezand

Algemeen

HOOGEZAND - HS ‘88 heeft donderdag voor de achttiende keer een sponsordag georganiseerd. Dit keer werd een bedrijfsbezoek gebracht aan Hydro Extrusion Hoogezand BV.

In totaal 65 sponsoren, relaties en bestuurders hadden zich aangemeld. Na een veiligheidsinstructie werd de groep gesplitst: de eerste groep werd rondgeleid in de fabriek en de tweede groep kreeg van salesmanager Erik Dijk een presentatie over Hydro met cijfers en interessante gegevens over aantal locaties, medewerkers en productie en meer. Daarna werd er gewisseld en kon de andere groep de fabriek in om te zien wat Hydro allemaal maakt van aluminium. Er worden duizenden meters profielen gemaakt voor honderden toepassingen. 

Na het bezoek gingen alle deelnemers richting het clubhuis van HS ’88 waar eerst nog de nieuwe kleedaccommodatie werd bezichtigd die naast het clubhuis is gebouwd, een primeur. De kleedaccommodatie wordt op zaterdag 2 december officieel in gebruik genomen. Vervolgens werd de sponsordag voortgezet in het clubhuis met een warm buffet en een korte presentaties door Henk Klatter over social media-getallen en Bernd Zinger over wat er zich bij HS ’88 momenteel allemaal afspeelt: nieuwe kleedkamers, een pannaveld, de wijziging van de infrastructuur en de enorme groei van het ledental. HS ’88 kan terugzien op een geslaagde sponsordag.