De CorazonSingers uit Hoogezand mogen binnenkort optreden in Martiniplaza
De CorazonSingers uit Hoogezand mogen binnenkort optreden in Martiniplaza

Droom CorazonSingers komt uit: optreden in MartiniPlaza

Algemeen

HOOGEZAND - Amusementskoor CorazonSingers uit Hoogezand gaat optreden in MartiniPlaza en daarmee komt een droom uit.

CorazonSingers is opgericht in 2006 en uitgegroeid tot een gemengd koor van 43 enthousiaste leden. Er wordt meerstemmig gezongen in verschillende talen, waarbij het Groningse dialect ook niet ontbreekt. Naast het presteren hebben zij gezelligheid en plezier hoog in het vaandel staan. 

Onder leiding van dirigent Harmannes Groenhoff heeft het koor de laatste jaren een opmerkelijke vocale groei doorgemaakt. Dat heeft geresulteerd in een uitnodiging om mee te doen aan de 6e editie van Oosterstörm & Friends. Dit muzikale spektakel vindt plaats op zaterdag 7 oktober in MartiniPlaza in Groningen. Naast optredens van Oosterstörm Groningen en CorazonSingers uit Hoogezand treden ook Popkoor Xing uit Assen en het Doekegat Piratenkoor uit Uithuizermeeden op. Na afloop is er een gezellige afterparty in de foyer met de Mississippi Country Band. Kaarten zijn te reserveren via de dames Kraai (06-43415296) en Alting (06-11853615). 

Wie van zingen houdt en jong van geest is, kan vrijblijvend een keer meezingen en de sfeer komen proeven tijdens één van de repetities. Die zijn elke woensdagavond om 19.30 uur in ‘Corazon’ (Buurtvereniging Gorecht). Aanmelden kan via één van de telefoonnummers of door een mail te sturen naar corazonsingers@ziggo.nl.