Het is later deze week feest in het Woldwijckcentrum in Hoogezand.
Het is later deze week feest in het Woldwijckcentrum in Hoogezand.

Woldwijckcentrum viert 10-jarig bestaan

Algemeen

HOOGEZAND – Het Woldwijckcentrum in Hoogezand viert dit jaar zijn 10-jarig jubileum, een jaar later dan aanvankelijk gepland.

Vorig jaar maart zat het Woldwijckcentrum alweer tien jaar in het nieuwe pand aan de Pleiaden in Hoogezand. Het was toen echter net na de coronaperiode en alles moest weer op gang komen. Omdat de wijk Woldwijck dit jaar ook zijn 50-jarig bestaan viert, besloot het bestuur van het wijkcentrum om het eigen jubileum op te schuiven naar dit jaar. 

Het Woldwijckcentrum is een ontmoetingscentrum waar veel leuke dingen gebeuren. Er worden allerlei activiteiten georganiseerd zodat mensen elkaar kunnen ontmoeten, sociale contacten aangaan en uiteraard leuke dingen doen. Mensen kunnen er bovendien terecht voor vragen, een kopje koffie, informatie ophalen en vrijwilligerswerk. De vrijwilligers zorgen voor een fijne sfeer, waardoor mensen zich welkom voelen. Het laatste weekend van april viert het Woldwijckcentrum zijn 10-jarig jubileum met een tweetal activiteiten. 

Op vrijdag 28 april is er van 19.00 tot 22.00 uur lasergame in twee verschillende leeftijdsgroepen: 7 tot en met 12 jaar en 13 tot en met 18 jaar. Aanmelden kan via info@woldwijckcentrum.nl. Op zaterdag 29 april wordt van 10.00 tot 15.00 uur een open dag gehouden met een springkussen voor de kinderen, bingo op het terras waar iedereen gratis aan mag schuiven en verschillende presentaties van activiteiten van het wijkcentrum. De eerste vijftig bezoekers krijgen een goodiebag. Daarnaast worden er in mei nog twee jubileumactiviteiten georganiseerd: op zaterdag 12 mei is er vanaf 19.30 uur een jubileumbingo met mooie boodschappenprijzen (entree 10 euro, inclusief koffie of thee) en op zaterdag 27 mei wordt van 20.00 tot 1.00 uur een jubileumfeestavond gehouden. De zaal is vanaf 19.30 uur geopend.