Van links naar rechts Chariva, Vera, Luuk, Wout, Gianni, Jasper, Jens en Bart. (eigen foto)
Van links naar rechts Chariva, Vera, Luuk, Wout, Gianni, Jasper, Jens en Bart. (eigen foto)

Prijswinnaars Paasactie HS ’88

Algemeen

HOOGEZAND - Voetbalvereniging HS ‘88 uit Hoogezand organiseerde dit jaar voor de derde keer een Paasactie. Dit gebeurde in samenwerking met Bakker Meijer, sponsor van het eerste uur. 

De actie bestond uit verkoop van broden en koeken. Er werden dit jaar ruim duizend producten verkocht, zowel digitaal als ook via de traditionele verkooplijsten aan de deur en bij familie. Voor de organisatie was dit soms nog wel even puzzelen. De opbrengst was ruim 1.400 euro, een mooi bedrag waar de club weer extra dingen van kan doen. ,,Naast het geld is een actie als deze goed voor de saamhorigheid en verbinding binnen de club. De club is van ons allen en dat willen we ook graag uitstralen’’, zegt Bert Verver. 

De prijswinnaars zijn dit jaar Jens Nieborg, Wout en Luuk Heslinga, Vera en Jasper Blaak, Chariva en Gianni Tros en Bart de Ruiter. Jens Nieborg had meer dan 100 broden en koeken verkocht, de overige winnaars hadden allemaal rond de 50 en 70 broden en koeken verkocht. ,,Een super prestatie!’’ Hiervoor werden ze even in het zonnetje gezet en ontvingen ze een prijsje.