Afbeelding

Raad Midden-Groningen naar Meeden en Muntendam

Algemeen

MEEDEN/MUNTENDAM - De gemeenteraad van Midden-Groningen gaat op zaterdag 18 februari op bezoek in Meeden en Muntendam als onderdeel van de dorps- en wijkbezoeken die de raad regelmatig houdt. 

Door de bezoeken willen de raadsleden er nog beter achter komen wat er in de dorpen en wijken leeft en speelt. Bij MFA De Rode Beuk in Meeden zullen de dorpsraden van Meeden en Muntendam een presentatie geven over belangrijke ontwikkelingen in hun dorpen. Daarna is er ruimte voor gesprek tussen raadsleden en inwoners uit Meeden. Vervolgens gaan de raadsleden en besturen van de dorpsraden per bus langs verschillende speciale plekken in beide dorpen. Het bezoek wordt afgerond in MFC De Menterne, waar inwoners van Muntendam kennis kunnen maken met de raadsleden.

Inwoners van Meeden zijn vanaf 9.15 uur welkom in MFA De Rode Beuk, waar koffie, thee en koek klaar staat. Muntendammers zijn om 12.15 uur welkom in MFC De Menterne. Ook hier staan een hapje en drankje klaar. Aanmelden kan via 0598-373667 of griffie@midden-groningen.nl.