Afbeelding

Inloopbijeenkomst voor MS-patiënten in Midden-Groningen

Algemeen

HOOGEZAND - Kwartier Zorg en Welzijn organiseert op dinsdag 24 januari een inloop/kennismakingsbijeenkomst in in het Woldwijckcentrum in Hoogezand voor mensen met MS en (eventueel) partner. 

Tijdens deze bijeenkomst wordt bekeken of er behoefte is om een platform op te zetten voor mensen met MS in de gemeente Midden-Groningen. Het doel van dit platform is om informatie over MS te delen en voor ontmoeting en gezelligheid. 

Het initiatief, dat wordt ondersteund vanuit MS-vereniging regio Groningen/Noord-Drenthe, komt van Garri Veldman, die zelf al 21 jaar met MS leeft. Garri woonde tot voor kort in Delfzijl en organiseerde daar bijeenkomsten voor mensen met MS: lezingen en informatiebijeenkomsten of gewoon gezellige contactmomenten. De contact- en themabijeenkomsten, zoals ze worden genoemd, zijn succesvol en worden door mensen met MS in de regio zeer gewaardeerd. Daarom wil Garri Veldman, die onlangs is verhuisd naar Hoogezand, ze ook graag organiseren in Midden-Groningen. 

Wie het ook interessant lijkt om zich aan te sluiten, kan op 24 januari langskomen in het Woldwijckcentrum aan de Pleiaden 12 in Hoogezand. ,,Mensen met MS en eventuele partners zijn meer dan welkom. We hopen u dan te zien.’’ Voor vragen kan men contact opnemen met Garri Veldman via gb.veldman@outlook.com.