Afbeelding

Feestavond met toneel in De Kern

Algemeen

HOOGEZAND – Activiteitencommissie De Kern organiseert op zaterdag 21 januari een feestavond met toneel in wijkcentrum De Kern in Hoogezand. 

De leden van toneelvereniging De Toverdoos brengen het kluchtige blijspel ‘Niets is wat het lijkt’ op de planken, geschreven door Jan Tol en Astrid Baijs. In het stuk komt de vraag omhoog of je als ouder moet optreden als je ziet dat het huwelijk van je dochter en zoon niet goed is en hoe je dat dan aanpakt? Arnold Koopmans en Margretha Buismans denken daar de oplossing voor te hebben gevonden. Zij sturen de dochter en schoonzoon van Arnold naar een hotelletje, waar Margretha eens gaat bekijken hoe het werkelijk tussen die twee zit. Het voordeel is dat ze Margretha niet kennen, die denkt dat ze rustig haar gang kan gaan... 

Wie nieuwsgierig is naar de afloop van dit verhaal is op 21 januari welkom in De Kern, om te zien waardoor uiteindelijk ‘niets is wat het lijkt’. De feestavond begint om 20.00 uur, de zaal is vanaf 19.00 uur open. De entree bedraagt 7,50 euro, inclusief een eerste kop koffie. De kaartverkoop is inmiddels begonnen in De Kern.