De nieuwe trainer Sven de Haan met voorzitter Andy Kasto van vv Hoogezand. (eigen foto)
De nieuwe trainer Sven de Haan met voorzitter Andy Kasto van vv Hoogezand. (eigen foto)

Sven de Haan nieuwe trainer vv Hoogezand

Algemeen

HOOGEZAND - Voetbalvereniging Hoogezand heeft Sven de Haan aangetrokken als nieuwe hoofdtrainer voor het eerste elftal. 

In verband met het vertrek van hoofdtrainer Germain Beck na dit seizoen is het bestuur voortvarend aan de slag gegaan met het zoeken naar een nieuwe hoofdtrainer. ,,We hebben diverse gesprekken gevoerd en op basis hiervan met overtuiging besloten dat Sven de Haan voor ons de beste keuze is. We zijn blij dat deze keuze breed gedragen tot stand gekomen is. We bedanken Kees Wolthuis en Jan Slor voor het coördineren van deze gesprekken en voor hun bijdrage aan de gesprekken en inzichten om tot deze keuze te komen’’, aldus het bestuur. 

Als trainer heeft Sven de Haan de afgelopen jaren ervaring opgedaan bij verschillende verenigingen, waaronder vv Haren, SV Lycurgus, CVV Oranje Nassau en vv Helpman. Dit seizoen is hij nog actief bij FC Emmen O21, die op Divisie 1-niveau speelt. De Haan staat voor structuur, intensiteit, creativiteit in trainingen/oefenstof, samenwerking, hij wil verzorgd voetbal spelen en de toeschouwers vermaken.

Het bestuur en Sven de Haan hebben eerst een 1-jarig contract getekend, met een optie tot verlenging. ,,Sven past bij de ambities van vv Hoogezand en als club zijn we blij met zijn komst. We zien uit naar de samenwerking.’’