Geiten op de kinderboerderij: ,,Leuk werk voor vrijwilligers.''
Geiten op de kinderboerderij: ,,Leuk werk voor vrijwilligers.''

Kinderboerderij zoekt vrijwilliger(ster)

Algemeen

HOOGEZAND - De kinderboerderij in Hoogezand, onderdeel van het Natuur- en Milieu Educatiecentrum (NME), is op zoek naar extra medewerkers die het team willen versterken. 

In de weekenden kunnen werken is een voordeel, wat neerkomt op één keer in de vier weken. Op de kinderboerderij ‘wonen’ geiten, schapen, konijnen, cavia’s, pluimvee en herten. De taken van de medewerkers zijn het voeren van de dieren, water verversen, de gezondheid van dieren in de gaten houden, de hokken schoonmaken en het grasveld schoon houden. Daarnaast zullen er soms wat onderhoudsklusjes zijn. Er wordt gezocht naar mensen die zowel zelfstandig als samen kunnen werken, die graag willen leren hoe de dieren verzorgd moeten worden, graag buiten werken en bezoekers te woord kunnen staan. ,,De dieren zijn blij als u komt, het NME waardeert uw inzet en men kan in overleg een rooster afspreken’’, aldus de NME-leiding.

Wie interesse in de vrijwilligersbaan heeft, kan contact opnemen met Leonie Polder, Paula Lutgerink of Adinda Mathey via nme-kinderboerderij@werkpro.nl of per telefoon: 0598-323040.