Afbeelding

Aanmelden voor Gemeentelijke Vrijwilligersprijs M-G kan weer

Algemeen

MUNTENDAM - Op woensdag 7 december is het weer Nationale Vrijwilligersdag, een dag om vrijwilligers in het zonnetje te zetten. Dat gaat Kwartier Zorg & Welzijn ook weer doen in Midden-Groningen met een spetterend feest en mooie prijzen. 

,,Tijdens het grote Vrijwilligers Bedankt-feest zal de gemeente Midden-Groningen drie prijzen uitreiken aan vrijwilligersorganisaties: een eerste prijs van 1.000 euro, een tweede prijs van 500 euro en een derde prijs van 250 euro’’, zegt Léonie Kasperts van de Vrijwilligerscentrale van Kwartier Zorg en Welzijn. 

Wie kans wil maken op één van deze prijzen kan een organisatie, club of vereniging aanmelden. ,,Vertel op een half A4’tje iets over wat jullie organisatie doet en waarom jullie de prijs zouden moeten winnen. Voeg er een leuke foto bij en stuur dat naar vrijwilligerscentrale@kwartierzorgenwelzijn.nl of stuur het naar Kwartier Zorg en Welzijn, Laan van de Sport 2, 9603 TG Hoogezand. Aarzel niet langer en stuur jullie verhaal naar ons op.’’ Een onafhankelijke jury maakt een keuze uit alle inzendingen. Aanmelden kan tot 20 november. 

Vrijwilligers Bedankt-avond
Wie vrijwilliger is, is op 7 december welkom op het Gemeentelijke Vrijwilligers Bedankt-feest in het MAC in Muntendam. De gemeente wil alle vrijwilligers in Midden-Groningen in het zonnetje zetten en heeft de Vrijwilligerscentrale van Kwartier Zorg & Welzijn gevraagd dit te organiseren. ,,Dit jaar is er voor gekozen het feest te laten rouleren door de verschillende gebieden van Midden-Groningen. Als eerste is Muntendam aan de beurt’’, vertelt Hanita Beumkes coördinator vrijwilligerswerk in dit gebied. ,,Alle vrijwilligers uit de gemeente zijn welkom. We zijn bezig te kijken hoe we vervoer kunnen regelen voor mensen die graag willen komen en te ver weg wonen.’’ Erwin de Vries zal samen met zijn band optreden nadat iedereen van een lekkere maaltijd heeft genoten.

Gratis kaarten zijn vanaf 21 november af te halen bij Kwartier aan de Laan van de Sport of bij het MAC in Muntendam..