Afbeelding

Hoogezand en Drachtster Boys delen de punten

Sport

HOOGEZAND - Het eerste team van voetbalvereniging Hoogezand heeft zaterdagmiddag met 1-1 gelijk gespeeld tegen Drachtster Boys.

In soms enorme regenbuien speelden de Groningers en de Friezen hun wedstrijd. In de 3e minuut was het al schrikken voor de supporters van de thuisclub, want Drachtster Boys kwam al snel op een 0-1 voorsprong via doelpuntenmaker Anton Vredevoort. In de 29e minuut deed Hoogezand wat terug via een doelpunt van Heine Uuldriks, die de stand op 1-1 bracht. Dat was ook de ruststand.

De tweede helft was aanmerkelijk minder dan de eerste helft. Beide ploegen kregen nog diverse kansen, maar wel moet opgemerkt worden dat de Friese gasten de beste kansen kregen. Ook het team van trainer/coach Willem Lanjouw wist het net niet te vinden. Beide trainers probeerde nog wel via diverse spelers wisselingen, maar de stand bleef 1-1. Een winnaar kwam er dan ook niet in deze wedstrijd, die ook eigenlijk geen winnaar verdiende.

Het team van Germain Beck gaat zaterdag 8 oktober in Groningen op bezoek bij PKC ’83. De wedstrijd begint om 14.30 uur.