VV Hoogezand was zaterdag kansloos tegen FC Emmen.

VV Hoogezand kan niet stunten tegen FC Emmen

Algemeen

HOOGEZAND - VV Hoogezand heeft zaterdag niet voor een verrassing kunnen zorgen in de oefenwedstrijd tegen FC Emmen. Het duel, waarmee de viering van het 100-jarig bestaan van VV Hoogezand werd ingeluid, werd door de kersverse Eredivisionist met 0-11 gewonnen.

Het begon spectaculair, de viering van het 100-jarig bestaan van VV Hoogezand: met knallend vuurwerk voor aanvang van de wedstrijd Hoogezand-FC Emmen. Een goed gevuld sportpark De Kalkwijck ging er eens goed voor zitten: de kampioen van de eerste klasse tegen de kersverse Eredivisionist. Het werd echter al gauw stiller rond het veld. Al in de vierde minuut opende Rui Mendes namens FC Emmen de score. En daarna ging het hard: Jeff Hardeveld, Ben Scholte, nogmaals Rui Mendes, Lorenzo Ebecilio en Jasin Assehnoun voerden de score nog voor rust op tot 0-6. In de tweede helft bepaalden Ebecilio, Assehnoun en de invallers Teun Bijleveld, Ole Romeny en Giovarny Sluiter de eindstand op 0-11.