Afbeelding

Veel belangstelling voor jubileumwedstrijd VV Hoogezand

Algemeen

HOOGEZAND - De voorverkoop voor de wedstrijd van VV Hoogezand tegen eredivisionist FC Emmen op zaterdag 2 juli loopt zeer voorspoedig.

Om enorme drukte bij de kassa’s te voorkomen kan iedereen zich nu reeds digitaal aanmelden voor deze wedstrijd via www.vvhoogezand.nl. Leden van VV Hoogezand hebben geen gratis toegang tot het duel. Er zijn zowel tribunekaarten als staanplaatsen verkrijgbaar.

VV Hoogezand bestaat 100 jaar en de jubileumcommissie van de club is er trots op dat FC Emmen is gestrikt voor een jubileumwedstrijd op sportpark De Kalkwijck. De sponsorcommissie heeft ook de sponsoren van de club uitgenodigd; iedere sponsor heeft recht op twee gratis tribunekaarten. Deze kaarten moeten wel vooraf worden aangevraagd bij de sponsorcommissie via www.vvhoogezand-sponsorcommissie.nl.

De wedstrijd tussen VV Hoogezand en FC Emmen begint op zaterdag 2 juli om 17.00 uur. Rondom het hoofdveld op sportpark De Kalkwijck zijn diverse activiteiten en er is volop gelegenheid tot het nuttigen van een hapje en een drankje.