De leden van Omloop 90 met Ben Nijeboer van Sport-Inn Midden-Groningen.
De leden van Omloop 90 met Ben Nijeboer van Sport-Inn Midden-Groningen.

Leden Omloop 90 blij met nieuwe outfits

Algemeen

HOOGEZAND - Dankzij bijdragen van Sport-Inn Midden-Groningen en een anonieme sponsor zijn zowel de leden als de EHBO’ers van Omloop 90 in Hoogezand in het nieuw gestoken.

Door structurele veranderingen binnen het Rode Kruis moest Omloop 90 de EHBO’ers zelf van kleding en materiaal voorzien. Een hele uitgave voor een kleine vereniging, maar dankzij Sport-Inn Midden-Groningen en een anonieme weldoener is het toch gelukt. ,,Hopelijk kunnen wij hier jaren mee vooruit”, aldus voorzitter Be de Jonge van Omloop 90.

Omloop 90 biedt sport en spel aan mensen met een hartaandoening of andere chronische aandoeningen. Iedere donderdag van 14.30 tot 15.30 uur wordt er gesport in de Kalkwijckhal in Hoogezand. Dit gebeurt onder begeleiding van een gespecialiseerde sportleidster. En onder toeziend oog van twee EHBO’ers, zodat er op een veilige manier gesport kan worden.

Nieuwe leden zijn bij Omloop 90 van harte welkom. Het is mogelijk om een paar proeflessen te volgen om zo kennis te maken met de vereniging. Meer informatie is te vinden op www.omloop90.com.