Afbeelding

Muntendam verliest weer

Sport

MUNTENDAM - Derdeklasser Muntendam zit even in een mindere fase. Na de 4-0 nederlaag van een week eerder tegen Groninger Boys ging de ploeg zondag met 2-5 onderuit tegen Veelerveen.

Muntendam begon nog wel goed aan het treffen tegen de laagvlieger, die een week eerder al van Noordster wist te winnen. Via Maikel Hut kwam de thuisploeg namelijk vroeg op voorsprong. Twee fouten in de defensie van Muntendam later stond er echter een 1-2 tussenstand op het scorebord.

Met een kater aan de thee

In de slotfase van de eerste helft tekende Patrick Vasse voor de gelijkmaker en kreeg de ploeg zelfs kansen op de 3-2. De goal viel echter aan de andere kant waardoor Muntendam met een kater aan de thee zat. Na rust sloegen de bezoekers nog tweemaal toe, Muntendam zodoende met lege handen achterlatend.

Muntendam is door de dubbele nederlaag wat weggezakt op de ranglijst, al zijn de verschillen nog altijd klein. Muntendam neemt het donderdag in eigen huis op tegen EHS ’85 en zondag staat de uitwedstrijd tegen Noordster op de rol.