Wethouder Evert Offereins en Hendrik Hartog van het dorpshuis in Kolham tonen de website van de dorpsagenda. (foto: DIG050)
Wethouder Evert Offereins en Hendrik Hartog van het dorpshuis in Kolham tonen de website van de dorpsagenda. (foto: DIG050)

Kolhamster agenda zet activiteiten op de kaart

Algemeen

KOLHAM - Inwoners van Kolham die willen weten welke activiteiten er in het dorp op de planning staan kunnen voortaan terecht op de website van het dorpshuis. Daar staat een uitgebreide agenda met alle evenementen. 

De agenda is een initiatief van het dorpshuis en van het activiteitencentrum Kolham. ,,Heel mooi dat we dit nu hebben,’’ zegt bestuurslid Hendrik Hartog van het dorpshuis. ,,Het kwam wel eens voor dat verenigingen een zelfde datum kozen voor hun activiteit. Nu is het duidelijker wat er gebeurt.’’ Ook Jenne van der Naald van de Vereniging Dorpsbelangen is enthousiast: ,,Heel mooi en wij gaan er veel gebruik van maken. Verenigingen in het dorp kunnen altijd contact opnemen als ze ook mee willen doen.’’ 

De officiële ingebruikname stond onlangs op de agenda. Wethouder Evert Offereins van de gemeente Midden-Groningen maakte samen met Hartog de website bekend.,, Fantastisch initiatief. Ik hoop dat er veel wijken en dorpen zullen volgen.’’