,,Met ‘ouderwets handwerk’ behalen we nog steeds de beste resultaten", aldus Bouke Janssen van Stel Orthopedie.
,,Met ‘ouderwets handwerk’ behalen we nog steeds de beste resultaten", aldus Bouke Janssen van Stel Orthopedie. (Eigen foto)

Maatwerk correctiezolen van Stel Orthopedie in Tynaarlo

Algemeen

TYNAARLO - Last van een blessure of pijnklachten tijdens het sporten? Altijd vermoeide voeten of benen tijdens het werk? Of blijft de onderrug opspelen? De maatwerk correctiezolen van Stel Orthopedie uit Tynaarlo bieden uitkomst. 

De zolenspecialisten van Stel Orthopedie gaan samen met de cliënt op zoek naar de oorzaak van de pijnklachten. ,,Zo bekijken we op welke wijze de voeten het best ondersteund kunnen worden. Pijnklachten aan voeten, enkels, knieën, heupen en rug kunnen vaak worden voorkomen of verholpen door de voeten in de optimale stand te zetten. Hierdoor wordt het gehele bewegingsapparaat netjes uitgelijnd. Dit geldt zowel voor tijdens het sporten als tijdens de dagelijkse bezigheden op het werk”, zegt Bouke Janssen van Stel Orthopedie. Sinds 1980 is Stel Orthopedie een bekende naam op zolengebied. ,,Nog altijd meten we deze maatwerk correctiezolen op ambachtelijke wijze aan door een gipsafdruk van beide voeten te maken. Ondanks alle moderne digitale 3D-apparatuur, kan de behandelaar met ‘ouderwets handwerk’ nog steeds de beste resultaten behalen. Naast de gangbare orthopedische hulpmiddelen die in de werkplaats worden gemaakt, hebben we een aantal huisspecialiteiten. Wereldberoemd is een speciaal grijpsysteem voor mensen met een functiebeperking aan hand of arm. Dit Free Lock-systeem biedt een betrouwbare houvast aan het motor- of fietsstuur.” Stel Orthopedie opent op zaterdag 20 april van 10.00 tot 14.00 uur de deuren voor een kijkje achter de schermen van het orthopediebedrijf. Bezoekers kunnen een vaatscan laten maken om vochtproblemen op te sporen en als men deze dag een afspraak maakt voor het zolenspreekuur, ontvangt men een kortingsbon ter waarde van 20 euro.

Meer informatie: stelorthopedie.nl, freelock.nl of mmvg.nl.