Van links naar rechts Frans Renkema, Frans Verhagen, Karin Jansen en Jan Otto. (eigen foto)
Van links naar rechts Frans Renkema, Frans Verhagen, Karin Jansen en Jan Otto. (eigen foto)

Speelgoedbank Amalia ontvangt cheque van Rabobank

Algemeen

SAPPEMEER - Frans Verhagen, Jan Otto en Frans Renkema hebben namens Speelgoedbank Amalia in Sappemeer een waardecheque in ontvangst mogen nemen uit het Coöperatief Dividend van de Rabobank. 

Met deze financiële bijdrage worden onder meer maatschappelijke organisaties gesteund ter bevordering en versterking van hun doelen en initiatieven. De speelgoedbank kan met deze bijdrage haar missie versterken om kinderen uit kinderen uit financieel kwetsbare gezinnen te ondersteunen. Met dit royale bedrag is Amalia in staat om haar doel te realiseren: het voorzien van prachtig speelgoed aan kinderen van ouders die het financieel moeilijk hebben. 

De geldelijke steun stelt Speelgoedbank Amalia ook in staat om kinderen niet alleen te voorzien van speelgoed, maar ook van gevulde schooltassen wanneer ze voor het eerst naar het voortgezet onderwijs gaan. Bovendien kunnen er tijdens de feestmaanden extra cadeautjes gegeven worden, waardoor deze periode ook voor kinderen uit gezinnen die het minder breed hebben, onbezorgd en fijn kan zijn. Het Rabobank Coöperatief Dividend heeft zich gemanifesteerd als een belangrijke partner in het streven naar gelijke kansen en het welzijn van alle kinderen. Speelgoedbank Amalia is dankbaar voor dee gulle bijdrage.