Het team van Budget Food met links bedrijfsleider Patrick Rijskamp.
Het team van Budget Food met links bedrijfsleider Patrick Rijskamp.

Drukte bij opening van Budget-Food Hoogezand

Algemeen

HOOGEZAND – Een flinke rij mensen voor de deur, vrijdagmorgen bij de opening van Budget-Food in het voormalige pand van Big Bazar aan de buitenkant van winkelcentrum De Hooge Meeren in Hoogezand. 

Het van oorsprong Noord-Hollandse Budget-Food, een ‘supermarkt’ met een bijzondere formule, opende in Hoogezand haar zestiende filiaal. Groot, ruim van opzet en met een groot assortiment. Eigenaar Maarten Muller bij de opening: ,,Het is een ongelooflijke geweldige winkel geworden op een waanzinnig mooie locatie. Het is tot nu toe de mooiste van onze winkels in Nederland. Met onze fijne medewerkers vertrouwen we erop dat we hier iets moois van zullen maken.’’ Hij prees ook de inzet tot nu toe van alle medewerkers onder aanvoering van bedrijfsleider/locatiemanager Patrick Rijskamp. ,,Ook een waanzinnig compliment voor Patrick’’, aldus Muller. 

De vestiging van Budget-Food is goed voor zo’n twaalf nieuwe arbeidsplaatsen en omvat ongeveer 980 vierkante meter. Budget-Food is een winkelketen met uitsluitend eigen vestigingen door geheel Nederland, verkoopt bekende A-merken food- en non-food en verrassende restpartijen. Deze partijen kunnen tot wel 70 procent voordeliger zijn dan in reguliere supermarkten. Budget-Food zegt geen supermarkt te zijn, heeft geen vast assortiment en streeft altijd naar de laagste prijs. Consumenten elders in het land en nu dus ook in de regio Midden-Groningen volgen Budget-Food massaal via Facebook en budget-food.nl, waarderen de verrassende artikelen én prijsstelling. 

Toen vrijdagmorgen om 9.00 uur de deuren open gingen, stroomden de mensen die al een tijdje in de rij hadden gestaan binnen. Sommigen waren er al twintig minuten voor tijd. De reacties waren zonder meer positief, de nieuwe Budget-Food in Hoogezand zal het dan ook zeker druk gaan krijgen.