Afbeelding

Budget-Food opent filiaal in De Hooge Meeren

Algemeen

HOOGEZAND - Budget-Food opent vrijdag een filiaal in winkelcentrum De Hooge Meeren in Hoogezand. Het gaat om de zestiende winkel van het van oorsprong Noord-Hollandse bedrijf.

Budget-Food is te vinden op de plek waar eerder Lidl en later Big Bazar was gevestigd. De nieuwe winkel is het derde filiaal van de keten in de provincie Groningen. De nieuwe Budget-Food levert twaalf nieuwe arbeidsplaatsen op. De winkel meet 980 vierkante meter en voldoet ook verder aan alle eisen die Budget-Food hanteert voor haar filialen.

De omliggende winkels zijn aangenaam verrast door de komst van Budget-Food, want met deze toevoeging wordt winkelcentrum De Hooge Meeren nog aantrekkelijker. Met de opening wordt opnieuw een impuls gegeven aan de regiofunctie van Hoogezand.

Budget-Food is een winkelketen met uitsluitend eigen vestigingen door geheel Nederland. Er worden bekende A-merken food- en non-food en verrassende restpartijen verkocht. Deze partijen kunnen tot wel 70 procent voordeliger zijn dan in de reguliere supermarkt. Producten zijn soms korter houdbaar of hebben soms net niet die nieuwe verpakking. Budget-Food is geen supermarkt, heeft geen vast assortiment en streeft altijd naar de laagste prijs. 

Om op de hoogte te blijven, kunnen consumenten Budget-Food ook volgen via Facebook en budget-food.nl. Zij waarderen de verrassende artikelen én prijsstelling en bezoeken naast Budget-Food ook hun reguliere supermarkt die op de meeste plaatsen vlakbij te vinden is.