Anneke Drenth (midden) kreeg een waardebon aangeboden door bestuursleden Hendrikje Blokker-Tepper en Henk Boer van Stichting Stadsvervoer HS.
Anneke Drenth (midden) kreeg een waardebon aangeboden door bestuursleden Hendrikje Blokker-Tepper en Henk Boer van Stichting Stadsvervoer HS.

Stichting Stadsvervoer HS verwelkomt 100.000e passagier

Algemeen

HOOGEZAND - Stichting Stadsvervoer HS heeft donderdag de 100.000e passagier mogen verwelkomen.

De gelukkige passagier was Anneke Drenth uit Hoogezand die gebruik maakte van de stadslijn 515. Bestuursleden Hendrikje Blokker-Tepper en Henk Boer van Stichting Stadsvervoer HS feliciteerden mevrouw Drenth in het bijzijn van coördinator/bestuurslid Lucas Venema en overhandigden haar bloemen en een waardebon met de hoop haar nog vaak te mogen begroeten op een van de buslijnen van Stichting Stadsvervoer HS. 

Stichting Stadsvervoer HS is in 2014 gestart met Stadsbuslijn 515 door een groot deel van Hoogezand en Sappemeer en in december 2019 is daar Buurtbuslijn 516 bij gekomen, die vanuit Hoogezand vertrekt met als eindbestemming Harkstede v.v. Vanaf 11 december komt daar een derde buslijn bij: Buurtbuslijn 517, die Noordbroek als vertrekpunt heeft en via Zuidbroek en Sappemeer naar het Medisch Centrum aan de Erasmusweg in Hoogezand rijdt en daarna retour gaat richting Noordbroek. Deze derde buslijn kan worden gestart omdat het Stichting Stadsvervoer HS is gelukt voldoende nieuwe vrijwilligers te werven die nodig zijn voor deze uitbreiding van hun diensten. Alle drie buslijnen zijn voor iedereen zonder afspraak vooraf toegankelijk en rijden 6 dagen per week en 10 ritten per dag (zaterdag 9 ritten).