Afbeelding

Goedkoop tanken bij TinQ in Hoogezand en Siddeburen

Algemeen

HOOGEZAND/SIDDEBUREN - TinQ, de grootste keten van onbemande tankstations, zet op zondag 5 november voor heel even de brandstofwereld op zijn kop met een opvallende actie bij hun tankstations in Hoogezand en Siddeburen. 

In het kader van TinQ MAX.KORTING wordt de brandstof (Euro 95 E10, Superplus 98 en Diesel) 11,1 minuten lang aangeboden voor maar 1,11 euro per liter. ,,Met deze actie willen we al onze gewaardeerde klanten bedanken voor hun trouw aan onze TinQ MAX.KORTING’’’, zegt Paul Derhaag, marketingmanager bij TinQ. ,,We hebben gezien hoe populair de nummer 1 is in Nederland en daarom willen we dit succes met het hele land delen. Door dit soort acties te organiseren, brengen we fun in het tanken en zien we kans om onze klanten te belonen voor hun loyaliteit.’’

Het exacte tijdstip waarop de actieprijzen zondag worden gevoerd aan de Hoofdstraat 238 in Hoogezand en de Damsterweg 2 in Siddeburen wordt 30 minuten van tevoren bekend gemaakt in de TinQ4U-app. Om zoveel mogelijk mensen te laten profiteren, is het niet toegestaan om jerrycans te vullen. Ook vrachtwagens en tractoren niet toegestaan. Om te zorgen dat alles soepel verloopt, zal ter plaatse een verkeersregelaar en personeel aanwezig zijn.

Voor degenen die niet van de actie kunnen profiteren, heeft TinQ ook iets moois. In de TinQ4U-app kunnen gebruikers een gratis lot claimen, waarmee ze kans maken om op een later moment alsnog te tanken voor 1,11 euro per liter. In totaal zullen 1.111 gelukkige winnaars worden geselecteerd. Tot en met 31 december worden er iedere zondag 100 nieuwe winnaars geselecteerd.