De contracten zijn getekend. Links Michael Poeteray en Dennis Delhaas van GroenWonen, midden Andy Kasto en rechts Ron Haans met medewerker.
De contracten zijn getekend. Links Michael Poeteray en Dennis Delhaas van GroenWonen, midden Andy Kasto en rechts Ron Haans met medewerker.

Nieuwe hoofd- en stersponsor vv Hoogezand

Algemeen

HOOGEZAND – Voetbalvereniging Hoogezand heeft een nieuwe hoofd- en stersponsor. GroenWonen.nu is toegetreden als hoofdsponsor en sport- en fitnesscentra, Ron Haans is stersponsor geworden. Donderdagmiddag zijn de contracten getekend.

Hoogezand-voorzitter Andy Kasto zei blij en dankbaar te zijn met deze twee nieuwe sponsoren. GroenWonen, adviseur van duurzame energie uit Zuidbroek staat voor duurzaamheid en Kasto liet weten dat ook vv Hoogezand volop bezig is met verduurzamen. ,,We hebben daarmee al een slag gemaakt, onder andere met dakisolatie en ledverlichting’’, aldus de voorzitter. Met de ledverlichting zijn ze erg blij bij de vereniging, want die kan nu - daar waar licht nodig is - met één druk op de knop worden ontstoken en hoeft er niet meer overal licht aan en uit gedaan worden. GroenWonen.nu zal ook zonnepanelen plaatsen op het dak van de kantine. 

Ook met sport- en fitnesscentrum Ron Haans - dat zeventien vestigingen in Noord-Nederland en één in Duitsland heeft - zijn ze bij Hoogezand ingenomen als nieuwe sponsor. Alle eerste- en tweede selectiespelers, inclusief technische en medische staf, krijgen gratis toegang om te sporten en fitnessen en ook de overige leden van Hoogezand kunnen op vertoon van de ClubCard korting krijgen als men een abonnement neemt. 

Beide sponsoren krijgen meerdere reclameborden en reclamedoeken bij de ingang van het sportpark, langs het hoofdveld en het kunstgrasveld van Hoogezand. Beide sponsoren hebben een sponsorcontract voor drie jaar afgesloten, met een uitloop tot vijf jaar.