Afbeelding

Broodmaaltijd Jumbo voor vv Hoogezand

Algemeen

HOOGEZAND - Jumbo Hoogezand-Sappemeer stelt ingrediënten voor een broodmaaltijd beschikbaar bij thuiswedstrijden van het eerste team van voetbalvereniging Hoogezand. 

De voetbalvereniging Hoogezand heeft een groot reclamebord geplaatst op de tribune en tevens is er een reclamebord met de afmeting 600*75 geplaatst langs het hoofdveld van de club op sportpark De Kalkwijck. Directeur/eigenaar John van Rotterdam van Jumbo Hoogezand-Sappemeer en zijn personeel en de sponsorcommissie van voetbalvereniging Hoogezand zijn zeer content met deze overeenkomst. 

Achterste rij: Pieter Polling (verzorger), Sven de Haan (hoofdtrainer), Hiwa Barani (2e trainer), Bo Brakels (teamleider) en Remmert van Stempvoort (2e teamleider).
Middelste rij: Sebastiaan Wollinga, Joran van Zwol, Justin Slor, Mart Bloeming, Jamerson Sambre, Lorans Al Ezo, Junior Vos, Heine Uuldriks, Lars Akkerman en Wolter van Duinen.
Voorste rij: Wyatt van Engel, Jules Anakotta, Toufik Faraaoni, Jimmy Anakotta, Fedde Akkerman, Teun Hoekstra, Tobias van den Berg, Arnold Slagter, Jeffrey Krebs en Julian Fluks.