Afbeelding

Unieke collectie jeans bij Kledingbank Maxima

Algemeen

SAPPEMEER - Suzanne’s Handwerkshop in Hoogezand organiseert af en toe een ludieke actie waar haar klanten graag aan meewerken. 

In een twaalf uur durende handwerkmarathon hebben een aantal creatieve deelnemers verschillende spijkerkleding gerestyled. De opbrengst was bedoeld voor een goed doel en zodoende heeft Kledingbank Maxima in Sappemeer deze collectie gekregen. De materialen waren gesponsord door Durable Garens en een flink aantal dames hebben hard gewerkt aan een prachtige, unieke collectie. De applicaties zijn gehaakt en geborduurd met als eindproduct een kleurrijke, vrolijke spijkerbroek die niemand anders heeft. 

De deelnemers hadden een gezellige dag waarin ze elkaar inspireerden en nieuwe technieken leerden. De speciale jeans hangen binnenkort bij Kledingbank Maxima in de winkel. ,,Van elk exemplaar is er maar één, dus het is zaak om ze zo snel mogelijk te komen bekijken, want op is op’’, zegt bestuurslid Winnie Bakker van Kledingbank Maxima. Naast deze gerestylede kleding heeft Suzanne’s Handwerkshop ook veel spijkerkleding ingezameld en aan de kledingbank geschonken.