Er staat onder andere een kindermiddag in het zwembad op het programma.
Er staat onder andere een kindermiddag in het zwembad op het programma.

Sport- en Cultuurweek in Meeden

Algemeen

MEEDEN - In Meeden wordt van maandag 12 tot en met zaterdag 17 juni een Sport- en Cultuurweek gehouden. Deze feestweek wordt georganiseerd door Stichting Metmans.

De week start maandag 12 juni met een fietstocht. Het vertrek is tussen 18.30 en 19.00 uur vanaf MFA De Rode Beuk. Een dag later gaat, eveneens tussen 18.30 en 19.00 uur, vanaf het sportpark de activiteit klootschieten van start. 

Kindermiddag in zwembad 

Woensdag 14 juni is er van 14.00 tot 16.00 uur een kindermiddag in zwembad De Kolck. Andere activiteiten die dag zijn vissen in de visvijver aan de Zevenwoldsterweg (aanvang 19.00 uur) en klaverjassen en sjoelen in De Rode Beuk (aanvang 19.30 uur). Donderdag 15 juni staat er een wandelpuzzeltocht door Meeden op het programma. Het vertrek is tussen 19.00 tot 19.30 uur vanaf De Rode Beuk. 

Volleybaltoernooi 

Een dag later wordt er op het sportpark een volleybaltoernooi gehouden (aanvang 19.00 uur). Teams kunnen zich aanmelden via koos.beishuizen@metmans.nl. Zaterdag 17 juni wordt er in café De Toeter een pubquiz gehouden (aanvang 19.30 uur). De feestweek wordt vervolgens afgesloten met een feestavond in de gymzaal. Die begint om 22.00 uur en duurt tot 01.00 uur. Er wordt opgetreden door TheMent en ook wordt dan de Aierlegger Award uitgereikt.

Gratis 

Alle activiteiten zijn gratis toegankelijk. Deelname kan individueel, maar net als in voorgaande jaren ook met zogenaamde vriendenteams. Teamleden (minstens 4 dames) kunnen elke dag punten verdienen voor hun team. Teams kunnen zich aanmelden via koos.beishuizen@metmans.nl. Ook nominaties voor de Aierlegger Award kunnen gemaild worden.

Het complete programma is te vinden op de site www.metmans.nl