Afbeelding

Driewieldag bij Floris Fietsen in Hoogezand

Algemeen

HOOGEZAND - Een groot deel van de Nederlanders heeft fietsen als hobby en is tevens in het bezit van een elektrische fiets. Fietsen is voor veel mensen belangrijk om lekker in beweging te blijven. 

Uit onderzoek is echter gebleken dat het aantal (eenzijdige) fietsongevallen fors toeneemt. Op- en afstappen is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Steeds meer mensen kiezen er daarom voor om hun bestaande fiets om te laten bouwen tot een stabiele driewielfiets. Op deze manier kan men de fiets behouden waar men zo aan is gehecht en tegelijkertijd toch veilig op pad te kunnen en lekker zelfstandig in beweging te blijven.

Bij Floris Fietsen in Hoogezand heeft men veel ervaring met aangepast fietsen. Zij zijn dealer van de unieke Tworby-ombouwmodule, die het mogelijk maakt om van vrijwel elke tweewieler een stabiele driewieler te maken. Op afspraak kan men bij Floris Fietsen terecht om de mogelijkheden te bespreken en een proefrit te maken op de demofiets. Op donderdag 25 mei wordt er van 10.00 tot 13.00 uur een driewieldag georganiseerd bij Floris Fietsen aan de Meint Veningastraat 17 in Hoogezand. Voor koffie en thee wordt gezorgd.