Afbeelding

Voedingskennistafel in Bibliotheek Hoogezand

Algemeen

HOOGEZAND - In het kader van de Breinbieb organiseert de bibliotheek in Hoogezand op vrijdag 14 april een voedingskennistafel ‘Voeding en het vitale brein’.

De bijeenkomst is bedoeld voor iedereen die geïnteresseerd is in voeding en gezondheid en graag meer wil weten over hoe het lichaam omgaat met het brein, hormoonbalans en of je je lichaam voedt met de juiste voedingsstoffen zoals koolhydraten/suikers, eiwitten en de juiste vetzuren. Bezoekers kunnen tijdens de kennistafel ontdekken welke voedingstoffen minimaal nodig zijn om het brein mentaal vitaal te houden voor een  betere stemming, concentratie, geheugen en energie. 

Men kan tussen 14.00 en 15.30 uur in gesprek met orthomoleculair natuurgeneeskundig therapeut Carina Veldhuis, auteur van het boek ‘(W)eet je het al? De helende kracht van voeding’. Aansluitend aan de voedingskennistafel is er gelegenheid om met elkaar van gedachten te wisselen, onder het genot van koffie, thee en een orthomoleculair verantwoord hapje. Aanmelden kan via www.biblionetgroningen.nl/agenda.