Het gebouw van het Noord-Nederlands Trein & Tram Museum in Zuidbroek. (foto: NNTTM)
Het gebouw van het Noord-Nederlands Trein & Tram Museum in Zuidbroek. (foto: NNTTM)

NNTTM biedt kijkje achter de schermen voor nieuwe vrijwilligers

Algemeen

ZUIDBROEK - In het Noord-Nederlands Trein & Tram Museum is zaterdag een vrijwilligersmarkt gehouden in het kader van Januari-maand Vrijwilligersmaand. 

Tijdens de vrijwilligersmarkt konden geïnteresseerden kennismaken met de verschillende taken die vrijwilligers binnen het museum vervullen. Op dinsdag 31 januari organiseert het NNTTM nog een kijkje achter de schermen voor belangstellenden in vrijwilligerswerk bij het museum. Tijdens deze rondleiding krijgen bezoekers een indruk van de dagelijkse werkzaamheden van de vrijwilligers en kunnen zij vragen stellen aan de huidige vrijwilligers.

Het Noord-Nederlands Trein en Tram Museum is continu op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die willen helpen bij het behouden en presenteren van de Noord-Nederlandse spoorweggeschiedenis. Van onderhoud aan het station tot het geven van rondleidingen, er is voor iedereen wel een passende taak te vinden. Het kijkje achter de schermen op dinsdag 31 januari begint om 20.00 uur, het museum is open vanaf 19.30 uur. Het museum hoopt veel mensen te verwelkomen en zegt uit te kijken naar een succesvolle samenwerking met nieuwe vrijwilligers. 

Het Noord-Nederlands Trein & Tram Museum is een 100% vrijwilligersorganisatie en bevindt zich in het monumentale Waterstaatsstation 3e klasse uit 1865 in Zuidbroek. Het museum is iedere vrijdagmiddag van 13.00 tot 17.00 uur en op zaterdag en zondag van 10.00 tot 17.00 uur geopend.