De leden van Omloop90 op de tribune bij GIJS.
De leden van Omloop90 op de tribune bij GIJS.

Omloop90 te gast bij Gijs

Algemeen

GRONINGEN - Omloop90, de vereniging van ex-hartpatiënten en mensen met andere chronische aandoeningen, was afgelopen weekend te gast bij IJshockeyclub Gijs Hepro in Groningen. 

Na een ontvangst met speluitleg onder het genot van een kop koffie werden de leden klaargestoomd voor de wedstrijd. ,,We hebben een goede wedstrijd van de thuisclub gezien, goed voor een 5-1 overwinning. We zijn goed in de watten gelegd op de VIP-tribune en regelmatig voorzien van een hapje en drankje. Gijs Hepro was een geweldige gastheer’’, aldus het bestuur.

Omloop90 organiseert vaker uitstapjes om haar leden met een gezondheidsbeperking een leuke dag dan wel avond te bezorgen, zodat ze niet in een isolement raken door gezondheidsproblemen. Het sportuurtje van de Omloop begint in het nieuwe jaar weer op de donderdagmiddag van 14.30 uur tot 15.30 uur in de Kalkwijckhal in Hoogezand onder deskundige begeleiding. Naast het wekelijkse sportuurtje bieden de leden, trainster en EHBO-vrijwilligers ook veel gezelligheid. Omloop90 is daarnaast dringend op zoek naar nieuwe leden. 

Op www.omloop90.com is meer informatie te vinden.