Bij Slagerij Boltjes zijn ze weer helemaal klaar voor een fijne, smakelijke Kerst.
Bij Slagerij Boltjes zijn ze weer helemaal klaar voor een fijne, smakelijke Kerst.

Weer grote Kerstshow bij Slagerij Boltjes

Algemeen

HOOGEZAND – Bij Slagerij Boltjes aan de Sluiskade 49 in Hoogezand wordt op donderdag 8 en vrijdag 9 december weer de traditionele Kerstshow gehouden.

Er zijn weer talrijke mogelijkheden met de producten van Slagerij Boltjes: creatief tafelen met diverse vleesproducten, saladeschotels, broodjes en maaltijden. Dat creatief tafelen kan onder meer met gourmetschotels - ook visgourmet - ,  de fondue grillplaat en gelardeerd met rauwkost. De vleesspecialiteiten omvatten onder meer kalfslende, lamsvlees, diverse smaken varkenshaas en carpaccio of een rucolarol. Maar ook is er rundvlees met verschillende soorten biefstuk, ribeye en rosbief. 

De dagverse saladeschotels zijn te koop in de variaties rundvlees, zalm, aardappel en scharrelei. Verder is er een groot wildassortiment, kerstrollades van diverse vleessoorten en kant-en-klare maaltijden, ook weer gerelateerd aan Kerst. 

De Kerstshow bij Slagerij Boltjes vindt beide dagen plaats van 10.00 tot 17.00 uur en bestellingen kunnen beide kerstdagen worden opgehaald tussen 13.00 en 15.00 uur.