Rosa Boltjes bij het pannenassortiment.
Rosa Boltjes bij het pannenassortiment.

Unieke pannenactie bij Slagerij Boltjes in Hoogezand

Algemeen

HOOGEZAND – Bij Slagerij Boltjes aan de Sluiskade 49 in Hoogezand is een unieke pannen(spaar)actie gestart. Met een volle spaarkaart kunnen duurzame pannen worden verkregen met maar liefst 50 procent korting.

Koken met duurzame pannen: dat kan nu heel voordelig bij Slagerij Boltjes. Klanten krijgen een spaarkaart en bij elke bestede 5 euro krijgt men een stempel. Met twaalf stempels is de kaart vol, en er is keuze uit een ruim assortiment duurzame, praktische en verantwoorde pannen. Het assortiment is groot. Er zijn steelpannen, koekenpannen, wokpannen en grillpannen met bijpassende deksel. De korting van 50 procent bij inlevering van de spaarkaart levert een flinke besparing op, want er is al een koekenpan vanaf 21,95 euro.

De pannen van het merk Natura zijn uitgevoerd met een anti-kleeflaag en gemaakt van plantenextracten, zonder chemische stoffen. Dat maakt de laag keihard en slijtvast. De pannen hebben een soft-touch greep. De pannen zijn bovendien geschikt voor alle warmtebronnen.

De pannenactie bij Slagerij Boltjes duurt tot en met december van dit jaar, dus er kunnen heel wat pannen bij elkaar worden gespaard.