Afbeelding

Tweede seizoen Zaterdagmiddagshow start in Kielzog

Algemeen

HOOGEZAND – In het Kielzog in Hoogezand vindt zaterdag 26 november de try-out plaats van De Zaterdagmiddagshow. 

In het Huis van Cultuur en Bestuur toont een crew van 17 jongeren uit de provincie Groningen hun talkshow voor publiek. Met muziek, cultuur, kunst en interessante gesprekken weten zij elke laatste zaterdag van de maand een toffe show neer te zetten. Vanuit Studio Stroom, het jongerenplatform van het Kielzog, is hier het tweede seizoen van De Zaterdagmiddagshow. Een luchtige talkshow, volledig geproduceerd door jongeren uit de provincie Groningen, die elke laatste zaterdag van de maand plaatsvindt. Met muziek, cultuur en toffe items als Muziekids is het 60 minuten lang volle bak genieten.

Een tweede seizoen betekent een nieuwe crew van 17 enthousiaste jongeren die zich hebben aangemeld om alles te weten te komen over een live-talkshow. Elke show is uniek. De jongeren beslissen zelf welke gasten zij uitnodigen, de onderwerpen die besproken worden en de interviews die terugkomen. Wat beweegt jongeren, en wat speelt er bij jongeren? Dat zijn vragen die elke show opnieuw worden beantwoord.

De Zaterdagmiddagshow biedt jongeren, met en zonder ervaring, een gezellige werk- en leerplek binnen een bruisend cultureel bedrijf. Door middel van workshops en begeleiding van professionele showmakers leren de jongeren zelfstandig hun show samen te stellen en te produceren. Filmen, editen, presenteren, techniek en regisseren. Zaterdag 26 november van 15.00 tot 16.00 uur is. De Zaterdagmiddagshow zowel in de foyer van Kielzog als online via livestream gratis bij te wonen. De toegang is gratis. 

Aanmelden voor de show kan nog steeds via www.kielzog.nl/kielzog/vacatures.