Afbeelding

Schrijfcafés in Bibliotheek Zuidbroek en Hoogezand

Algemeen

HOOGEZAND - Deelnemers van het Pop Up Schrijfcafé kunnen binnenkort onder leiding van Lilian Zielstra (nieuwe) schrijfinspiratie opdoen in de bibliotheek. 

Ze gaan aan de slag met creatieve schrijfopdrachten en krijgen tijdens de workshop alle ruimte om vragen te stellen. Aan het einde van deze twee schrijfuurtjes hebben de deelnemers tips en trucs gekregen om een eigen verhaal te schrijven. Als thema is er de Nederland Leest-boekencampagne ‘Oud worden, jong blijven’. 

Iedereen wil graag fit en vitaal blijven. Hoe doe jij dat, wil je wel oud worden, waarom wel of niet, hoe haal jij het kind in je naar boven en wie was je als kind? En welke herinneringen heb je aan vroeger? Het schrijfcafé in de Bibliotheek Zuidbroek is op woensdag 23 november van 19.30 tot 21.30 uur, het schrijfcafé in de Bibliotheek Hoogezand op zaterdag 26 november van 13.30 tot 15.30 uur. Deelname aan het schrijfcafé bedraagt 5 euro. 

,,Neem een pen en een schrift mee en wij zorgen voor koffie/thee en iets lekkers’’, aldus de organisatie. Opgeven kan via www.biblionetgroningen.nl/agenda en vervolgens de gemeente Midden-Groningen te selecteren.