Auke Hulst is op 26 oktober te gast in de Bibliotheek Hoogezand. (foto: Mark Uyl)
Auke Hulst is op 26 oktober te gast in de Bibliotheek Hoogezand. (foto: Mark Uyl)

VPRO’s Brommer op zee in Bibliotheek Hoogezand

Algemeen

HOOGEZAND - De boekenclub van het tv-programma ‘Brommer op zee’ leest deze maand Kinderen van het Ruige Land van Auke Hulst, een autobiografisch boek over vier kinderen die opgroeien op het platteland van Groningen. 

Het boek is de hele maand gratis te lezen in de Brommer op zee-app, met Hulst’s notities. Op woensdag 26 oktober is er vanaf 19.30 uur een afsluitende meet-up met de schrijver in de Bibliotheek Hoogezand in het Huis van Cultuur en Bestuur, waarbij alle lezers welkom zijn. Lezers kunnen vragen stellen aan de auteur, er is een boekenruil, een signeersessie en meer. De meet-up is zowel op locatie als online gratis bij te wonen. Extra bijzonder: de locatie is vlakbij de plek waar de auteur is opgegroeid. Iedereen is van harte uitgenodigd om mee te lezen.

De boekenclub van ‘Brommer op zee’ leest elke maand een boek onder begeleiding van de schrijver zelf. In de bijbehorende app is het eBook te lezen samen met notities van de schrijver over het schrijfproces, anekdotes over personages en vragen voor lezers. De app is gratis te downloaden op de smartphone of tablet. Aan het eind van de maand komen schrijver en lezers samen tijdens de meet-up, waarin lezers de schrijver kunnen ontmoeten en uitgebreid vragen kunnen stellen.